Review na een natuurcoachsessie bij Aukje

🔸 Als eerste gingen we vertraagd wandelen, om meer in het hier en nu te kunnen zijn. Ik werd daarin op een kalme, rustgevende manier begeleid.

🔸 Ook werd ik uitgenodigd verbinding te maken met mijn lichaam en al mijn zintuigen. Dat was in het herfstbos extra fijn.

🔸 Na een kopje thee met uitzicht op een prachtig meertje, bespraken we het onderwerp wat ik in wilde brengen. Het ging over leiderschap.

🔸 Ik mocht wat rondscharrelen in het bos om dingen te zoeken die mijn situatie vertegenwoordigden. Aukje gaf me alle ruimte en bleef daarbij op afstand én in nabijheid. Daar sprak voor mij een liefdevolle betrokkenheid uit.

Een beuk stond voor mijn leiderschap, een stekelige kale boom voor datgene waarvoor ik het liefste wilde weg bewegen en een aantal beuken met nog zachtgroene blaadjes, die als parasols boven de grond zweefden, was mijn kracht plek.

🍀 Dit alles tezamen gaf inzicht in mijn patronen en waar ik tegenaan loop in mijn leiderschap.

Door af en toe een vraag van Aukje te beantwoorden, waarna zij mij met aandacht liet bewegen van beuk, naar kale stekelige boom, naar kracht plek, werden mij dingen duidelijk, waar ik nu nog steeds aan terugdenk en die mij helpen bij het onderwerp leiderschap.

Al met al heel verrassend en waardevol!