Wandelcoaching in de natuur van het Drents Friese Wold

Even uit de hectiek stappen met wandelcoaching

Wandelcoaching of natuurcoaching is een vorm van begeleiding waarbij we even uit de hectiek van de dagelijkse mensenwereld stappen. Je krijgt de gelegenheid om, in de rust en verstilling van het Drents Friese Wold weer verbinding te maken met jezelf, je eigen natuur, wat daar in leeft en (weer) in beweging wil komen. Zodat je vervolgens concrete stappen kunt zetten in je dagelijkse leven.

Rust, ruimte en tijd voor jezelf

De natuur heeft geen oordeel

In plaats van je verhaal te delen in een gesloten binnenruimte terwijl we tegenover elkaar zitten, bied wandelcoaching in het Drents Friese Wold je ruimte,  frisse lucht, beweging en je voelt dat de natuur geen oordeel over je heeft. Dit helpt je om de oordelen die je over jezelf hebt los te laten, zodat er ruimte ontstaat voor verandering.

Je hele systeem doet mee in het proces

Als natuur- of wandelcoach erken ik de holistische aard van je bestaan. Je hele systeem doet mee tijdens coaching in de natuur: lichaam, geest en ziel. Door middel van aandachtig luisteren naar je gedachten en gevoelens, het doen van mindful oefeningen in de natuur, word jouw hele systeem evenwichtig betrokken in het proces. 

Je lichaam ontspant en je geest wordt wakker

Ervaar de ontspannende, verkwikkende en bespiegelende kracht van de natuur terwijl we samen door de prachtige omgeving van het Drents Friese Wold wandelen, stilstaan of zitten. Het gaat hierbij niet om de afstand die we afleggen, maar om wat we onderweg tegenkomen en ervaren.

WANDELCOACHING BIJ PERSOONLIJKE LEVENSVRAGEN

Ben je jezelf een beetje kwijt geraakt, mis je de verbinding met jezelf, je gevoel van eigenwaarde, verlang je naar meer verbinding met je omgeving ? Of Loop je rond met levensvragen, zoals:  Welke richting wil ik op? Wat past bij mij? Hoe kan ik meer rust in mijn hoofd krijgen? Lees dan meer over wandelcoaching bij persoonlijke levensvragen.

WANDELCOACHING BIJ (STARTEN MET) NATUURLIJK ONDERNEMEN

Wil je voor jezelf beginnen, of ben je al begonnen ? Wil je met jouw zielsmissie de wereld een stukje duurzamer, vriendelijker of mooier maken?  En wil je tegelijkertijd jezelf ook niet uit het oog verliezen?

Doen wat bij je past is hierbij erg belangrijk. Heb je behoefte aan ondersteuning hierbij? Lees dan verder over wandelcoaching bij natuurlijk ondernemen.