RUIMTE VOOR JE WARE NATUUR 💚 IN LIJN MET JE HUMAN DESIGN

Ik ben Aukje Kinderman en ik ervaar mijn leven als een reis waarin ik steeds weer word uitgedaagd om mijn eigen unieke pad te blijven bewandelen. Mijn aanpassingsvermogen is zowel mijn kracht als kwetsbaarheid.

Als kind, opgevoed met het christelijke gedachtegoed en in een Fries dorp, was ik vooral bezig met wat ik dacht dat er van mij verwacht werd: een harde werker zijn en het liefst niemand tot last. Een gevoel van falen droeg ik dagelijks met me mee. 

Dat ik mijn eigen natuurlijke ritme mocht volgen, of tijd en aandacht besteden aan mijn eigen belevingswereld, zag ik niet eens als een optie. Dit veroorzaakte steeds meer spanning en verkramping in mijn lijf. Een uiteindelijke burn-out bracht bij mij een echte ommekeer. Het moest en zou anders!

Ik ontwikkel mezelf steeds meer naar een eenvoudigere staat van leven en zijn. Waar het goed is zoals het is en mijn nieuwsgierigheid mij steeds weer in beweging brengt om een volgende stap te zetten. 

Voor mijn burn-out was ik maatschappelijk werkster. Tijdens mijn herstel voelde ik steeds duidelijker het verlangen om mijn eigen weg te gaan in mijn manier van werken. 

In 2020 ben ik van start gegaan met Praktijk Akasha en is mijn aanbod zich stap voor stap gaan ontvouwen, door mijn persoonlijke ervaringen te verbinden met mijn interesses en kwaliteiten. 

Akasha betekent voor mij:

Een open ruimte van grote kalmte. Het geeft rust en zet tegelijkertijd aan tot beweging.

 Mijn human design als Mentale Projector

🔸

 Mijn rolIk ben hier om anderen te gidsen. Ik voel en zie creatieve energie bij anderen en help hen innerlijke rust en voldoening te realiseren.

🔸

 Mijn talenten: Oog voor het grotere plaatje, oog voor het talent en potentieel van de ander en ik weet de juiste vragen te stellen.

🔸

 Mijn strategie: Wachten op de erkenning van een uitnodiging, voor ik actie onderneem. In de tussentijd bereid ik me voor door mijn fascinaties te delen.

🔸

 Mijn autoriteit: Klankborden. Ik hoor aan mijn eigen stem wat mijn waarheid is, als ik praat met verschillende mensen in verschillende omgevingen over mijn keuzes. 

🔸

Mijn Leerweg

Gids Shinrin Yoku Bosbaden, Shinrin Yoku Academy 

Human Design basis & verdieping, KiesvanuitjeKracht

Basisopleiding Natuurcoaching, Innersteps

Reiki 1

HAVO, Ichtus College in Drachten