Human Design Readings & Coaching

We zijn allemaal uniek

Ja, we hebben ook veel overeenkomsten, vormen samen één geheel en hebben elkaar nodig. Maar dat betekent niet dat we allemaal met dezelfde talenten zijn geboren en dat alles op dezelfde manier voor iedereen werkt. We hebben bijvoorbeeld niet allemaal een constante doe - energie tot onze beschikking en de ene persoon heeft meer behoefte aan alleen zijn dan de ander.

De informatie uit je human design chart

vertelt je hoe jouw unieke energie werkt. Jouw energietype (manifestor, generator, projector of reflector) heeft een eigen specifieke rol in deze wereld. Je design leren kennen geeft je inzicht in je eigen succesformule voor je leven, relaties en werk.

"Twee maanden geleden kreeg ik een human design basisreading bij Aukje cadeau van mijn vriendin. Ik merk nu dat alles een beetje op zijn plek begint te vallen in mijn leven. Ik ervaar minder onrust om dingen op te willen lossen en ik denk niet zo veel meer over mezelf na, wat ook veel rust geeft. Dit geeft meer zelfvertrouwen, waardoor ik durf te ontspannen en meer mezelf durf te zijn. Het lijkt alsof er meer positieve energie naar me toekomt. Dus ik ben heel dankbaar voor dit cadeau!"

Anna, mentale projector 3/5 

Wat Human Design mij persoonlijk heeft gebracht

Zelfacceptatie en innerlijke rust

Sinds het Human Design experiment op mijn pad is gekomen, heb ik het niet meer kunnen loslaten. Sinds ik weet met welk energietype ik geboren ben, namelijk die van een projector, is er meer zelfacceptatie en ontspanning in mijn leven gekomen. Ik ben ontworpen om anderen te gidsen en niet om zelf consistent aan iets te werken. Ik voel steeds minder de druk om mee te doen met de rest. De wereld bestaat namelijk voornamelijk uit generators. Zij zijn de doeners en bouwers, geboren met een consistente levenskrachtenergie. Waar ik af en toe even helemaal van mee mag genieten, zolang ik onthoud dat het niet mijn eigen energie is.

Energie uitwisselen met de omgeving

Ik wist al dat een kantoortuin niet bij mijn innerlijke natuur past en dat een 40-urige werkweek niet het beste in mij naar boven haalt. Een heftige burn-out heeft me daarover veel geleerd. Mijn human design chart verklaart en bevestigt ook waarom ik zo gevoelig ben voor de energie in mijn omgeving. Ik heb namelijk 7 van de 9 centra in mijn design open staan voor beïnvloeding van buitenaf. Hierdoor voel ik mensen goed aan in wat ze nodig hebben, maar ik kan ook gemakkelijk geconditioneerd of overspoeld raken als ik niet voldoende tijd alleen (in de natuur) doorbreng.

Mijn energietype:

Mentale Projector met een gedefinieerd mentaal bewustzijnscentrum, welke is verbonden met de keel; het centrum van expressie en manifestatie.

Mijn rol: 

Ik ben hier om anderen te gidsen door het delen van mijn perspectief en ervaringen. Zodat zij innerlijke rust en voldoening kunnen realiseren.

Mijn basistalenten:

Oog voor het grotere plaatje en voor het talent en potentieel van de ander. Ik weet de juiste vragen te stellen die jou helpen om een volgende stap te zetten in je ontwikkeling en kan je helpen om simpele antwoorden te formuleren op levensvragen.

Mijn strategie om in actie te komen:

Wachten op de erkenning van een uitnodiging voor ik actie onderneem. 

Mijn beslissingsautoriteit:

Klankborden. Praten met verschillende mensen in verschillende omgevingen over mijn keuzes, totdat mijn hele wezen 'het weet'. 

Mijn profiel: 

Kluizenaar en netwerker (2/4). Mijn wijsheid ontwikkelt zich op de momenten dat ik me terugtrek in mijn eigen bubbel en als je me nodig hebt, ben ik er voor je. Want ik deel graag met de mensen om me heen.

"Ik heb gebruik gemaakt van het human design basispakket bij Aukje. Dit in combinatie met de thema's werk en gezondheid. Erg interessant, soms herkenbaar maar ook met nieuwe inzichten. Ik leerde mezelf weer een beetje beter kennen! Nu, een maand na de laatste sessie, weet ik dat de informatie die ik van Aukje kreeg nog steeds doorwerkt. Af en toe popt er weer een opmerking van Aukje op waar ik wat mee kan. Ik kan het iedereen aanraden om zich te laten coachen door Aukje. Ze heeft veel kennis en stelt goede vragen. De gesprekken waren zeer prettig! Ik heb me nu opgegeven voor een Bosbad workshop."

Janine, milt projector 1/3

WIL JIJ OOK WETEN WAT JOUW CHART JE VERTELT OVER JEZELF EN WAT VOOR JE WERKT? BOEK DAN EEN HUMAN DESIGN SESSIE, READING OF PAKKET

Een reading of sessie kan online of bij mij thuis in Elsloo (Friesland) Bedrag
Losse sessie van 1,5 uur rondom jouw experiment. Je hebt een specifieke vraag die we gaan onderzoeken. € 90,-
Basis reading: verdeeld over 2 sessies van 1,5 uur + digitaal miniboekje + invulblad 'jouw succeformule' € 200,-
Basis Pakket: 2 sessies basisreading + 2 coachsessies van 1,5 uur op basis van een specifieke vraag of thema. € 380,-
Digitaal miniboekje, los verkrijgbaar over de chart van bijvoorbeeld partner of kind, nadat je een reading bij mij hebt gedaan €  20,-
Verdiepende reading: verdeeld over 2 sessies van 1,5 uur + miniboekje + zon/aarde analyse € 200,-
Totaal Pakket: basisreading + verdiepende reading + 4 coachsessies (totaal 8 sessies van 1,5 uur) + miniboekje compleet + zon/aarde analyse €  750,-
Betaalt je werkgever of wil je een zakelijke factuur? Dan zijn genoemde bedragen exclusief 21% btw.

"Het was bijzonder om zoveel te horen over mijzelf en dat vanuit een human design chart. Aukje legde het goed uit en kon er veel over vertellen. Ik vond het fijn dat er niet alleen informatie gegeven werd, maar dat er ook vragen gesteld werden. Daarbij werd er ook nog een koppeling gemaakt met de thema's die momenteel spelen in mijn leven." 

Loes (38) emotionele projector 6/2