Bosbad Drenthe

Ontspannen contact maken met jezelf en de natuur 

We wandelen op een ontspannen tempo door het Drents Friese Wold en onderweg krijg je uitnodigingen om heel bewust contact te maken met jezelf en vervolgens met bomen, planten, geluiden, geuren en kleuren. 

"Wat je ons vanochtend samen met het bos gegeven hebt, gun ik echt meer mensen. Want het is echt een cadeau. Je bent afgestemd op de groep en ook op de individuen. In hoe je het tempo bepaalt en ons meenam in de magische wereld van het bos, die eigenlijk heel aards is."

Je gezondheid stimuleren met een Bosbad in Drenthe

Tjdens een Bosbad ervaar je dat je hele systeem, je hoofd en je lijf, ontspant en tegelijk wakker wordt. Gevoelens van overprikkeling of een mistig gevoel in je hoofd verdwijnen, terwijl je geest wakker wordt.

Een Bosbad is gezond voor je hele immuunsysteem!

Als je regelmatig een Bosbad neemt, vermindert de aanmaak van het stresshormoon cortisol in je lijf. Met een workshop Bosbaden in Drenthe, leer je waar je je aandacht op kunt richten tijdens een ontspannen wandeling door het Drents Friese Wold. Zodat je dit vaker tijdens een wandeling kunt toepassen om je geestelijke en fysieke gezondheid te ondersteunen.

HET EFFECT VAN EEN BOSBAD KAN WEL 7 DAGEN DUREN!

"Ik deed vanochtend voor de 2e keer mee aan een Bosbad en ik had niet verwacht dat de ervaring weer zo anders zou zijn. De vorige keer brachten de vertraging en oefeningen me echt in ontspanning en deze keer voelde ik me steeds vrolijker worden en avontuurlijk."

Bosbad Drenthe boeken

Duur: 2,5 - 3 uur, incl. thee en wat lekkers

Datum en tijd: in overleg

Locatie: nabij Zorgvlied (exact adres volgt na boeking)

Aantal personen: 4 tot 6 personen

Tarief: 25,- pp (voor bedrijven tarief op aanvraag)