Natuurlijk ondernemen 

Volgens het ritme van de seizoenen en je Human Design

Ben jij die (startende) ondernemer die als missie heeft om met jouw mooie aanbod de wereld een stukje gezonder, vrediger en/of duurzamer te maken?

 

Heb je inmiddels ervaren dat de standaard businessmodellen of strategieën niet voor jou werken? Kost de druk van het idee dat je constant zichtbaar moet zijn op social media (op een manier die eigenlijk helemaal niet bij je past) je veel energie? En word je alleen maar onzeker of argwanend van al die businesscoaches die je met beloftes van zoveel K omzet om de oren zwaaien? 

 

Ik ben Aukje, een gids en klankbord voor vrouwen die op een natuurlijke manier willen ondernemen. Ik help je graag om dichtbij jezelf te blijven, terwijl je werkt aan een duurzame opbouw of continuïteit van je bedrijf.  

 

Zodat je voldoening, innerlijke rust of succes ervaart tijdens het proces, in plaats van frustratie, verbitterdheid of teleurstelling omdat je jezelf forceert richting een bepaald resultaat. 

Als je onderneemt op het ritme van de seizoenen en je eigen human design, dan trek je kansen of uitnodigingen aan die passen bij de huidige fase van je eigen ontwikkeling en die van je bedrijf.

Ik weet uit eigen ervaring hoe uitdagend het kan zijn om dichtbij jezelf te blijven als ondernemer in de sneltrein van deze moderne tijd, met een overdosis aan beeldvorming en beïnvloeding vanuit de sociale media. Sexy plaatjes, veel gelikete berichten, lanceringen als tijdbommen, de opkomst van AI en ChatGPT, de druk is hoog om te midden van dit alles jezelf en je eigenwaarde als ondernemer staande te houden.

 

Want wat doet het met je als jouw realiteit er anders uitziet? Als je wel heel erg hard aan het werk bent om jezelf zichtbaar te maken, terwijl het je weinig oplevert? Of als je gewoonweg voelt dat dit allemaal wel heel erg ver van je vandaan staat? Van wie jij bent en wie je wilt zijn als mens en ondernemer? Je kunt je al gauw onzeker of niet gezien voelen, gefrustreerd of geïrriteerd, omdat het bij anderen wel allemaal moeiteloos lijkt te gaan op deze manier.

 

Ik geloof dat veel niet is wat het lijkt. En dat het eigenlijk ook niet belangrijk is wat een ander doet of wat voor een ander werkt. Belangrijk is dat je jouw eigen pad bewandelt als ondernemer en je concentreert op wat er voor jou werkelijk toe doet, waar jouw natuurtalent ligt en waar je energie van krijgt. Maar ook dat je je gedragen voelt als de energie er tijdelijk niet is, als er tegenslagen zijn, of als je het even niet weet. Want dat hoort er ook bij. Zonder afsterving en verstilling, geen nieuwe cyclus van groei.

INDIVIDUELE SPAR SESSIES IN EN MET DE NATUUR

Een sessie van maximaal 2 uur waarbij je met mij als gids en klankbord kunt sparren over een actueel vraagstuk. Je hebt het gevoel dat je vastloopt, het stroomt niet, of je weet even niet wat je eerstvolgende stap kan zijn om weer in beweging te komen. Met de natuur als spiegel en optioneel met je human design als leidraad, ontvang je de nodige inspiratie om weer verder te kunnen.

HUMAN DESIGN SESSIES, DE BASIS EN VERDIEPING

Je leert je eigen Human Design geboorteblauwdruk kennen. Een persoonlijke handleiding voor hoe jij met jouw eigen unieke energie acties onderneemt, beslissingen maakt, wat jou rol is in de wereld, welke kwaliteiten je van nature hebt en wat je valkuilen zijn. Dit is een waardevolle aanvulling op het samenwerken in de natuur en het bied je een leidraad bij ondernemen volgens je eigen natuur. 

"De natuur is je spiegel en ik ben je klankbord. Ervaar hoe jouw unieke pad als ondernemer zichtbaar wordt"

TARIEVEN

Aanbod (elke sessie duurt maximaal 2 uren) Tarief (excl. 21 % Btw)
INTRODUCTIE SPARSESSIE. We maken kennis met elkaar en je kunt een vraagstuk inbrengen waarbij je gelijk kunt ervaren hoe ik werk. Aan het eind van deze sessie heb je sowieso een waardevol inzicht ontvangen en je kunt hierna besluiten of je verder met mij wilt samenwerken. € 97,00
TRAJECT VAN 5 SPARSESSIES. Na de introductie Sparsessie kun je (binnen een periode van 6 maanden) 5 keer een sparsessie met mij afspreken. De inhoud is gebaseerd op je eigen vraagstuk en behoefte. € 697,00
PAKKET BASIS: strippenkaart van 5 spar sessies + een basis human design reading. Na de introductie Sparsessie maken we een afspraak voor jouw basis human design reading. Hierna kun je (binnen een periode van 6 maanden) nog 5 keer met mij een Sparsessie afspreken. € 847,00
TRAJECT VAN 10 SPARSESSIES. Na de introductie Sparsessie kun je (binnen een periode van 12 maanden) 10 keer een Sparsessie met mij afspreken. De inhoud is gebaseerd op je eigen vraagstuk en behoefte. € 1257,00
PAKKET VERDIEPING: strippenkaart van 10 spar sessies + een basis human design reading + een verdiepende reading. Na de introductie Sparsessie maken we een afspraak voor jouw basis human design reading. Na de 5e Sparsessie plannen we een afspraak in voor jouw verdiepende human design reading, waarna nog 5 Sparsessies volgen. Dit pakket is geldig binnen een periode van 12 maanden. € 1497,00