Human Design en de natuur

Terecht kreeg ik laatst de vraag:

Wat is de meerwaarde van human design in combinatie met coaching in de natuur?

🌳 Allereerst ervaar je dat je in het bos oordeelloos wordt ontvangen zoals je bent.

Net zoals de bomen en planten zijn zoals ze zijn, mag jij dat ook en alleen dat al helpt je met een ontspannen blik naar jezelf te kijken.


🍂 Vanuit een ontspannen houding kun je gemakkelijker loslaten wat niet bij je hoort.

Vanuit human design bekeken heet dit het proces van deconditioneren. Het loslaten van aangeleerde patronen en overtuigingen die niet gaan over waarvoor jij hier op de aarde bent.

💚 In het bos kun je praktisch oefenen met (ipv alleen praten over) je lichaamsbewustzijn en de beslissingsautoriteit van jouw energietype. De manier waarop jouw intuïtie werkt om te bepalen welke keuzes goed voor jou voelen.

🍀 Binnen het natuurcoachingstraject 'Leef je ware natuur' wat ik aanbied, is een human design reading een prachtige aanvulling.

Zo vertelde Laura:
"De reading was een hele mooie aanvulling op mijn natuurcoachtraject. Het heeft mij een hoop bevestiging gegeven van wat ik eigenlijk wel wist. Bijvoorbeeld dat het mij heel erg helpt om hardop te praten tegen mezelf om te voelen wat waar is voor mij.
Verder snap ik nu ook waarom ik zo gevoelig ben voor haast: ik doe nu een stuk rustiger aan in het verkeer doordat ik bewust zeg: Ik hoef me niet te haasten. En zelfs op mijn werk neem ik vaker even een moment voor mezelf, vanuit het besef dat wat ik presteer goed genoeg is".

🌿 Ik zie tal van mogelijkheden hoe ik op jouw uitnodiging - in samenwerking met de natuur - je kan inspireren om meer volgens jouw human design, jouw innerlijke natuur, te gaan leven en/of werken.