Heb jij een open hoofd?

Die vraag zal vast een beetje afschrikken als je nog niet bekend bent met human design.

Binnen human design wordt daarmee bedoeld dat het energiecentrum van INSPIRATIE en de druk om te denken in jouw chart ongedefinieerd is. Dat kun je zien doordat het geen kleur heeft en dus wit is.


Maar wat betekent dit in de praktijk van je dagelijks leven?

🔸 Jouw hoofd staat open om inspiratie van buitenaf te ontvangen en je leert door van verschillende smaakjes te proeven. Zo krijg je de mogelijkheid om wijs te worden over wat werkelijk inspirerend is en wat niet.

🔸 Het betekent ook dat je van buitenaf de druk ontvangt om vragen te stellen. Je wilt weten hoe iets of iemand in elkaar zit en hebt de potentie om wijsheid te ontwikkelen over welke vragen relevant zijn en welke niet.

Maar... omdat je hoofd openstaat ben je ook gemakkelijk te beïnvloeden van buitenaf en dit kan je uit je kracht halen als:

🔸 Je de druk voelt om met elke inspiratie die binnenkomt ook gelijk zelf iets te moeten gaan doen. Je vergeet je (innerlijke) autoriteit te volgen om te beslissen of het ook iets voor jou is. En op dit moment?

🔸 Je richt je vermogen om heel veel verschillende vragen te kunnen stellen op jezelf en je eigen vraagstukken in het leven. Een overvol hoofd is dan het gevolg. Om dit te voorkomen is het belangrijk om je eigen strategie en autoriteit te volgen.

Jouw human design chart geeft je informatie over welke strategie en autoriteit past bij jouw energietype.

In een basisreading krijg je van mij praktische informatie, op een behapbare manier.

Samen kunnen we ontdekken hoe je:
✔ jezelf van leven met een overvol hoofd naar een geïnspireerd leven kunt ontwikkelen.
✔ waar jouw open hoofd voor bedoeld is in het geheel van je design.