Human Design Readings & Coaching

Eenvoudig en natuurlijk leven. Volgens je human design.

We zijn allemaal uniek

Ja, we hebben ook veel overeenkomsten, vormen samen één geheel en hebben elkaar nodig. Maar dat betekent niet dat we allemaal met dezelfde talenten zijn geboren en dat alles op dezelfde manier voor iedereen werkt. We hebben bijvoorbeeld niet allemaal een constante doe - energie tot onze beschikking en de ene persoon heeft meer behoefte aan alleen zijn dan de ander.

 

De informatie uit je human design chart

vertelt je hoe jouw unieke energie werkt. Jouw energietype (manifestor, generator, projector of reflector) heeft een eigen specifieke rol in deze wereld. Je design leren kennen geeft je inzicht in je eigen succesformule voor je leven, relaties en werk.

Reviews basisreading Human Design

"Twee maanden geleden kreeg ik een human design basisreading bij Aukje cadeau van mijn vriendin. Ik merk nu dat alles een beetje op zijn plek begint te vallen in mijn leven. Ik ervaar minder onrust om dingen op te willen lossen en ik denk niet zo veel meer over mezelf na, wat ook veel rust geeft. Dit geeft meer zelfvertrouwen, waardoor ik durf te ontspannen en meer mezelf durf te zijn. Het lijkt alsof er meer positieve energie naar me toekomt. Dus ik ben heel dankbaar voor dit cadeau!"

Anna (56) mentale projector 3/5 


"Het was bijzonder om zoveel te horen over mijzelf en dat vanuit een human design chart. Aukje legde het goed uit en kon er veel over vertellen. Ik vond het fijn dat er niet alleen informatie gegeven werd, maar dat er ook vragen gesteld werden. Daarbij werd er ook nog een koppeling gemaakt met de thema's die momenteel spelen in mijn leven." 

Loes (38) emotionele projector 6/2 

Tarieven Human Design readings en sessies 

Een reading of sessie kan online of bij mij thuis in Elsloo (Friesland) Bedrag (excl. 21% btw)
Basis reading van 2 uren + miniboekje + invulblad 'jouw succeformule' € 157,-
Losse sessie van 1 uur rondom jouw experiment € 77,-
Pakket: reading + 2 coachsessies € 293, -
Digitaal miniboekje, los verkrijgbaar over de chart van bijvoorbeeld partner of kind, nadat je een reading bij mij hebt gedaan €  17,- basis / € 37,- basis + verdieping
Verdiepende reading van 2 uren + miniboekje € 157,-
Pakket basisreading + verdieping + 4 coachsessies €  577,-
Basisreading + verdieping + 7 sessies in de natuur € 977,-

Wat Human Design mij heeft gebracht

Zelfacceptatie en innerlijke rust

Sinds het Human Design experiment op mijn pad is gekomen, heb ik het niet meer kunnen loslaten. Sinds ik weet met welke rol: het energie-of auratype waarmee ik geboren ben, namelijk die van een klankbord projector (2%), is er nog meer zelfacceptatie en ontspanning in mijn leven gekomen. Ik ben ontworpen om anderen te gidsen en niet om hard te werken en voel steeds minder de druk om mee te doen met de rest. De wereld bestaat namelijk voornamelijk uit generators en manifesting generators (70%). Zij zijn de doeners en bouwers, geboren met een consistente levenskrachtenergie.

 

Mijn eigen energie of aura leren begrijpen

Ik wist al dat een kantoortuin niet bij mijn innerlijke natuur past en dat een 40-urige werkweek niet het beste in mij naar boven haalt. Een heftige burn-out heeft me daarover veel geleerd. Mijn human design chart verklaart en bevestigt ook waarom ik zo gevoelig ben voor de energie in mijn omgeving. Ik heb namelijk 7 van de 9 centra in mijn design open staan voor beïnvloeding van buitenaf. Hierdoor voel ik mensen goed aan in wat ze nodig hebben, maar ik kan ook gemakkelijk overspoeld raken als ik niet voldoende tijd alleen (in de natuur) doorbreng.

 

Mijn kwaliteiten uiten

Mijn human design chart laat zien op welke manier mijn kwaliteiten wel goed tot uiting kunnen komen en hoe ik hiermee kan experimenteren. Namelijk door mijn eigen strategie en autoriteit te volgen. Maar bijvoorbeeld ook door te leven en werken naar mijn profiel, oftewel mijn werkuniform.

Mijn energietype:

Projector met een gedefinieerd mentaal bewustzijnscentrum verbonden met de keel, het centrum van expressie en manifestatie.

Mijn rol: 

Ik ben hier om anderen te gidsen door het delen van mijn perspectief en ervaringen. Zodat zij  innerlijke rust en voldoening kunnen realiseren.

Mijn talenten:

Oog voor het grotere plaatje en voor het talent en potentieel van de ander. Ik weet de juiste vragen te stellen die jou helpen om een volgende stap te zetten in je ontwikkeling en kan je helpen om simpele antwoorden te formuleren op levensvragen.

Mijn strategie om in actie te komen:

Wachten op de erkenning van een uitnodiging voor ik actie onderneem. 

Mijn beslissingsautoriteit:

Klankborden. Praten met verschillende mensen in verschillende omgevingen over mijn keuzes, totdat mijn hele wezen 'het weet'. 

Mijn profiel: 

Kluizenaar en netwerker (2/4). Mijn wijsheid ontwikkelt zich op de momenten dat ik me terugtrek in mijn eigen bubbel en als je me nodig hebt, ben ik er voor je. Want ik deel graag met de mensen om me heen.