Van je passie je werk maken.

Gepubliceerd op 2 juni 2024 om 15:01

Van je passie je werk maken. Wie wil dat nou niet?

Doen waar je hart naar uitgaat. De wereld een stukje mooier, bewuster of liefdevoller maken. Dienend zijn door puur jezelf te zijn.

Daar ga je dan. Je hebt je ingeschreven bij de KvK, een mooi logo uitgekozen en misschien zelfs al een website.

Klaar om iedereen te ontvangen en een stukje verder te helpen in hun innerlijk leven, werk, gezondheid of relaties.

In je dromen zie je je praktijk vol stromen met klanten die niet kunnen wachten om gebruik te maken van je mooie aanbod. Want je weet immers wat jouw werk in beweging kan brengen...

En dan word je wakker.....

Blijkt het in de realiteit toch wat lastiger. Je ontdekt ook dat er een hele wereld aan business coaches voor je klaar staan om je te leren over marketing en veelbelovende strategieën. Die jou binnen een mum van tijd aan een overvolle praktijk en bankrekening helpen.

Maar je wordt er alleen maar onzekerder van. Gaat keihard aan de slag met wat je wordt geleerd, want je wilt zo graag je droom waar maken. En gaandeweg merk je op dat je net zo hard weer vastloopt in doen wat niet bij je past.

Herkenbaar? Voor mij in elk geval wel.

Ik geloof dat er een andere weg mogelijk is. Eentje waarbij je op een voor jou natuurlijk tempo, duurzaam blijft bouwen aan je 'levenswerk'. In verbinding met wie jij van nature bent en volgens je eigen human design strategie en autoriteit.

Dit betekent onder andere dat je de druk van buitenaf steeds minder je doen en laten laat beïnvloeden. Druk om op een bepaalde manier zichtbaar te zijn, je uit te spreken, financieel succesvol te zijn enz.

Ik ben op zoek naar collega onderneemsters/ passiewerkers die zich herkennen in dit verhaal. Je zou me enorm helpen als je me wilt laten weten waar je mee worstelt, waar je je zelf in tegenkomt, wat je afremt, waardoor je je motivatie verliest, waarin je bent teleurgesteld of gefrustreerd etc.

Ik zou namelijk graag willen schrijven over deze thema's en hierover delen.

Alvast bedankt 🙏


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.