🌳 Als aanvulling op mijn opleiding tot gids Shinrin Yoku Bosbaden, kocht ik de prachtige kaartenset 'Het Orakel van de Keltische bomen'.

Zowel in het bos als daarbuiten ervaar ik hoe het mijzelf en ook anderen net even dat beetje extra magie en ondersteuning brengt bij je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

Wanneer je mij vraagt om een kaart voor jou te trekken, dan kun je een specifieke vraag stellen of een thema noemen waarover je een boodschap wilt ontvangen.

Vervolgens kies ik een moment waarbij ik in meditatie ga en me bewust met jou en je vraag verbind, met de kaartenset in mijn handen. Wanneer ik mijn hartsenergie voel stromen schud ik langzaam de kaarten en noem nogmaals je vraag of thema en vervolgens kies ik de kaart en dus Keltische boom die er voor mijn gevoel uitspringt.

Het boekje bij de kaartenset geeft een uitgebreide omschrijving van de energetische betekenis van de boom en welke boodschap deze draagt. Hiervan maak ik intuïtief een samenvatting als antwoord op je vraagstuk. En deel deze vervolgens met je in een persoonlijk bericht.

De boodschap die je krijgt kan je helpen om je vraagstuk vanuit een ander perspectief te benaderen, je kunt het meenemen als inspiratie voor de week, maar het kan je ook bevestiging en kracht geven om iets aan te gaan, wat je eigenlijk intuïtief al aanvoelde.

Dus wees welkom als je eens een kaartje wilt laten trekken. Ik doe het graag 💚

En als je meedoet met een Forest Boost workshop, mag je er eigenhandig eentje trekken!