De 5 human design types

Gepubliceerd op 20 maart 2024 om 18:37

Steeds meer mensen lijken zichzelf beter te willen begrijpen. Je hoort misschien ook vaker mensen om je heen die willen leven of werken volgens hun human design. En je vraagt je wellicht af waarom?

Human design wordt ook wel de wetenschap van differentiatie genoemd. Het bied je inzichten in jouw unieke aard en welke rol je kunt spelen in de wereld.

Je hoeft hiervoor geen vragenlijsten in te vullen, waarbij je antwoorden mogelijk afhangen van het moment waarop je ze invult. Jouw human design energietype heb je vanaf je geboorte meegekregen en blijft je hele leven hetzelfde.

Als Manifestor ben je de "grote initiatiefnemer". Je speelt een belangrijke rol bij het aansturen van verandering en het creëren van nieuwe mogelijkheden.

Generators worden beschouwd als de bouwers van de samenleving. Ze hebben de potentie om experts te worden door hun energieke creatiekracht.

Manifesting Generators combineren de eigenschappen van Manifestors en Generators. Ze hebben zowel het vermogen om te manifesteren als een overvloed aan creatieve energie. Het zijn veelzijdige creators.

Projectors hebben een scherp waarnemingsvermogen en zijn geboren leiders. Ze hebben het vermogen om anderen goed te begrijpen en hun aangeboren talenten te zien.

Reflectors zijn de spiegels van de samenleving. Ze zijn hierdoor in staat om de hele samenleving bewust te maken van eventuele onevenwichtigheden.

Dus waarom zou je jouw human design type willen leren kennen? Omdat het je de mogelijkheid biedt om je ware potentieel te ontdekken en te benutten!