Algemene Voorwaarden

Als je een boeking bij mij doet, ga je ermee akkoord dat:

 

  • we in principe bij elk weertype de afspraak door laten gaan. Of het nu regent, stralend weer is of koud; elk weertype heeft zijn eigen unieke bespiegeling te brengen. Mocht het echter te gevaarlijk zijn om de natuur in te gaan met een heftige storm en de dreiging van omvallende bomen, of onweer met de kans op blikseminslag, dan zijn we genoodzaakt om de afspraak te verzetten naar een ander moment.
  •  je zelf eindverantwoordelijk bent voor het resultaat van deelname. Als coach of gids neem ik je situatie niet uit handen en weerhoud ik mij zoveel mogelijk van het geven van adviezen of aandragen van oplossingen.  
  • je mij op de hoogte stelt als er medisch iets is om rekening mee te houden als we samen de natuur ingaan. Geef hiervoor de nodige instructies door en een telefoonnummer van een naaste die op de hoogte is van je deelname. 
  • ik als coach of gids niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor ervaren schade of leed naar aanleiding van deelname. Je mag van mij verwachten dat ik handel vanuit integriteit en constructieve feedback serieus in acht zal nemen. 
  • je aanvaardt dat het betreden van de natuur op eigen risico is en dat de coach of gids niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor opgedane schade aan je lichaam of spullen die je opdoet of ervaart tijdens deelname.