Shinrin Yoku Bosbaden 

Natuurlijk leven. Op het ritme van de seizoenen.

Voel je je wel eens overprikkeld? 

Bij wat je dagelijkse leven van je vraagt? En voel je daarbij ook een steeds sterker wordende behoefte aan zingeving en bewuster leven met de seizoenen? 

 

Dan is een Shinrin Yoku Bosbad iets voor jou

De Forest Boost workshop is een mooie introductie in de beleving van een Bosbad. Je ervaart hoe de atmosfeer van het bos je ontspant, verkwikt en inspireert bij je eigen ontwikkeling.

 

Het geeft een 'boost' aan je hele immuunsysteem!

Als je regelmatig een 'Forest Boost' neemt, vermindert de aanmaak van het stresshormoon cortisol in je lijf. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het effect wel tot 7 dagen duren!

Wat doen we tijdens een Bosbad?

Bewust contact maken

We wandelen op een vertraagd tempo en maken heel bewust contact met bomen, planten, geluiden, geuren en kleuren. Maar ook met ons lijf en wat we daar ervaren. 

 

Zintuigen activeren

Gaandeweg ervaar je dat je hele systeem ontspant en tegelijk wakker wordt. De zintuigelijke beleving brengt je als vanzelf uit je denk-hoofd. 

 

Onderweg krijg je uitnodigingen aangereikt

Elke uitnodiging is afgestemd op het ritme en de (groei) energie van het seizoen. Deze ondersteunen je eigen groeiproces.

Forest Boost workshop op verzoek

Max 8 vrouwen (totaalbedrag 197,- excl. btw)

Duur: 2,5 uur, incl. thee en wat lekkers

Een slimme meid is goed voorbereid

Trek gemakkelijk zittende kleding aan 

Afgestemd op de temperatuur en het weertype van de dag. 

Je kunt een rugzak dragen 

Voor een flesje water, iets te eten, zakdoekjes, een notitieboekje en een matje om op te zitten.

Laat het liefst je telefoon en horloge thuis

Of zet op zijn minst je telefoon op de vliegtuigstand. Voor een zo optimaal mogelijk effect is het fijn als je op de dag zelf een zo leeg mogelijke agenda hebt. 

Reviews Bosbad workshop Forest Boost

"Ik vond het bijzonder dat je overal spiegels in ziet en ontvangt als je maar stil durft te staan. Jij hielp ons echt stilstaan en vertragen en datgene inzien wat we stiekem wel weten. Door jouw oefeningen en begeleiding in combinatie met het bos, kom je tot inzichten en dat zijn echt cadeautjes."

"Het was fijn vanochtend. De toewijding die jij meeneemt geeft precies de nodige bedding waardoor vrouwen (en ik dus ook) zich kunnen openen."

"Ik deed vanochtend de Forest Boost voor de tweede keer en ik had niet verwacht dat de ervaring weer zo anders zou zijn. De vorige keer brachten de vertraging en oefeningen me echt in ontspanning en deze keer voelde ik me juist steeds vrolijker worden en avontuurlijk."

"Wat je ons vanochtend hebt kunnen geven, gun ik echt meer mensen, want het is echt een cadeauJe bent afgestemd op de groep en ook op de individuen. In hoe je het tempo bepaalt en ons meenam in de magische wereld van het bos, die eigenlijk heel aards is."