RUIMTE VOOR JE WARE NATUUR 💚 IN LIJN MET JE HUMAN DESIGN

Kantoor uit en het bos in!


NATUURLIJK VERBINDEN


Gaat jouw team door een (versneld) groeiproces en dreig je elkaar onderweg kwijt te raken?

🔸

Is er veel wisseling geweest in teamleden en is er behoefte om elkaar beter te leren kennen?

🔸

Of is er een ander thema wat je samen in de natuur wilt verkennen of verdiepen?

🔸

 Al wandelend in het bos van Olterterp kunnen we samen onderzoeken waar de behoefte in jouw team ligt, of er een klik is voor samenwerking en hoe er een dagprogramma op maat kan worden gerealiseerd.

🔸


REVIEW


"Een aantal collega's dacht van tevoren dat de workshop heel zweverig zou zijn, vooral omdat we zouden beginnen met een stiltewandeling. Uiteindelijk werd iedereen al gauw enthousiast, creatief en open. De workshop bleek juist heel 'down to earth'. Mooi om te zien dat de natuur en het rustige tempo dat teweeg brengt. 

 

Door in een andere omgeving met elkaar te zijn en de symboliek uit de natuur te gebruiken, durfde iedereen open te zijn om ervaringen en meningen te delen en werd er goed naar elkaar geluisterd. Communiceren aan de hand van symboliek in de natuur werkte voor ons team dus heel goed. Verrassend ook om te zien hoe creatief iedereen bleek te zijn!

 

 Ik denk dat dit ook zeer geschikt is voor andere kleine teams die veel op kantoor zitten, bedrijven die bezig zijn met een herpositionering, maar zeker ook teams binnen een creatieve sector.  Een mooie out of the box experience.

Je kon écht merken dat je er aandacht aan hebt besteed Aukje, zowel vooraf als tijdens de workshop. Je gaf iedereen de nodige aandacht door te luisteren en doorvragen. Je zorgt voor verdieping!"

 

- Bo Webexperts, Drachten -