RUIMTE VOOR JE WARE NATUUR 💚 IN LIJN MET JE HUMAN DESIGN

Kies je eigen pad


DIT IS IETS VOOR JOU ALS:


Er na afloop van de sessie 'Een heldere blik' iets bij je is aangewakkerd. Je wilt dit verder onderzoeken en in beweging komen.

🔸

Je concreet voor ogen wilt krijgen wat je nu eigenlijk wilt, maar ook wilt doorbreken wat je tegenhoudt om je eigen pad te kiezen.

🔸

Je ooit het traject 'Leef je ware natuur' bij mij hebt gedaan en je merkt dat je wat van koers bent geraakt of een nieuwe situatie wilt onderzoeken.

🔸


"Voordat ik mij opgaf voor de eerste sessie waren er natuurlijk twijfels: past dit wel bij mij en ben ik hier niet te nuchter voor? Toch voelde ik dat deze vorm van coaching misschien juist datgene was wat ik nodig had. De vragen van Aukje brachten mij tot nieuwe inzichten en dit heeft ervoor gezorgd dat ik zelf weer in actie ben gekomen om mezelf eens wat vaker op nummer 1 te zetten en de dingen te gaan ondernemen die voor mij belangrijk zijn om in balans te blijven. Kortom een aanrader voor iedereen die bewust naar zichzelf durft te kijken en openstaat voor verandering!"


JOUW INVESTERING = 327,-

(Exclusief 21 % btw)

Je ontvangt

3 sessies van 1,5 tot 2 uur

Als je  uiterlijk 14 dagen geleden hebt deelgenomen aan de 1e sessie 'Een heldere blik', dan wordt er 117,- euro in mindering gebracht en volgen er nog 2 sessies. 

Als je na dit traject binnen 14 dagen besluit om door te gaan met het traject 'Leef je ware natuur', dan volgen er nog 2 extra sessies en wordt er 327,- euro afgetrokken.