Een heldere blik


DIT IS IETS VOOR JOU ALS:


Je wilt ervaren of mijn manier van werken bij je past, alvorens je instapt in een traject van meerdere sessies. 

🔸

Je niet het idee hebt dat je een coachtraject nodig hebt, maar je verlangt wel naar een begeleid moment van onthaasten in het bos. Je laat je graag verrassen door wat er ontstaat in het samenzijn.

🔸

Je eerder een traject bij mij hebt gedaan en even wilt opfrissen: hoe sta ik er op dit moment voor? Bewandel ik nog steeds mijn eigen pad?

🔸


"Toen Aukje mij vertelde dat de sessie ongeveer 1,5 uur tot 2 uur ging duren, leek mij dat nogal lang; zou er zo veel te bespreken zijn? Ik was dan ook erg benieuwd wat we in die tijd allemaal zouden gaan doen. Toen we eenmaal met de sessie bezig waren, ging ik dusdanig op in het moment en de verstilling, dat ik even helemaal niet meer bezig was met tijd. Ik heb dat als heel fijn ervaren als bezige bij die altijd 'aan' staat."


JOUW INVESTERING = 117,-

(exclusief 21 % btw)

 

Je ontvangt een sessie van 

1,5 tot 2 uur.

Als je hierna binnen 14 dagen besluit tot deelname aan een vervolgtraject, dan wordt dit bedrag afgetrokken van het totaalbedrag.


“Ik vond het erg fijn dat Aukje de persoon achter de coach liet zien en dit hielp mij om me op mijn gemak te voelen. Dat zij zacht in contact is en haar stem een prettig klinkende toonhoogte heeft, was helpend voor mij om te kunnen voelen."