Je hebt misschien al eens gehoord van Human Design en weet welk energietype je hebt:

Generator/Manifesting generator (70%), Projector (20%), Manifestor (9%) of Reflector (1%)

Heb je nog geen enkel idee wat jouw energietype is? Je kunt het opzoeken aan de hand van je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) via www.jovianarchive.com. Nu weet je welk energietype je hebt en zelfs hoe jouw 'chart' eruit ziet.

 

Maar wat betekent dit allemaal? 

Een hele zoektocht, vooral als je dat in je eentje probeert te doen. Hoe leuk is het als je op een laagdrempelige manier kunt kennismaken met jouw eigen energietype en tegelijk ook met die van de andere 4 types?

Elk energietype heeft een eigen rol in de wereld en samen vormen we een geheel. Ieder type met eigen kwaliteiten en strategie om in actie te komen.

 

In een kleinschalige workshop leer je de beginselen

van jouw eigen energietype en ook die van de anderen kennen. We wisselen ervaringen uit het dagelijkse leven met elkaar uit. 

Je kunt ter voorbereiding je eigen chart opzoeken, maar misschien ook die van je partner en/of kinderen. Zodat je jezelf en je dierbaren met de opgedane informatie na afloop van de workshop door de bril van human design kunt bekijken.

Een informatieve en interactieve workshop in huiselijke sfeer bij mij thuis in Nij Beets.

 

EXTRA: je krijgt na afloop een digitaal miniboekje!

De eerste 2 mogelijkheden om deel te nemen zijn gepland op:- woensdag 24-01 van 9:30 - 12:00- donderdag 15-02 van 19:30 - 22:00. Nu voor het TRY OUT tarief van 37 euro pp (ex btw)

Kun je beide data niet? Maar wil je wel graag meedoen aan deze workshop? En kun je zelf een groepje van in totaal 5 personen bij elkaar krijgen? Laten we dan overleggen om een geschikte datum te plannen!

Het is ook mogelijk om mij bij jou thuis of op het werk uit te nodigen voor deze workshop. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Workshop Kennismaking met de 5 energietypes (2,5 uur) Tarief (excl. 21% btw)
Bij mij thuis in Nij Beets (max 5 personen) € 37,- pp
Bij jou thuis, binnen 15km vanaf Nij Beets (max 6 personen) € 197,- totaal
Bij jou op het werk Tarief op aanvraag